hectorrebell

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Systarna Ivarsson - 21 april 2011 22:03

Imorn ska vi ssom sagt på en terräng träning. Lisa tränar för Marina Nilsson som tränar och tävlar fälttävlan, och vi fick chansen att följa med när Lisa och Rebecca ska träna för Marina. Det ska bli väldigt spännande att testa. Nog för att det är Ronja som ska rida, jag kan ju inte hoppa för ofta pga nacken, och ska ju tävla på Lördag. Mest blir det väl vattenhinder och stockar som ska hoppas och ridas. Ska försöka fota så ni får se. Vet inte om Rebell har hoppat terräng någon gång, Ronja har ju inte gjort det så. Det går nog toppen! Han travhoppar ju 90 cm på vanliga hinder. Vår tränare, Pernilla,tyckte det lät superskoj och som en bra erfarenhet för både Ronja och Rebell. Att få testa något nytt liksom. Rebell älskar att galoppera på åkrar, han älskar att hoppa och älskar att vara ute i naturen, så nu blir det ju en kombination av det! Får nog ta med ombyte till Ronja, om hon skulle få bada! hahahah. Ne men hon sa det själv också, att det är bra att vara förberedd. Skulle vi inte ta med extra kläder skulle hon säkert flyga av xD Tror det blir roligt nu innan tävlingen. Han har ju känts helt underbar söndag och framåt så tävlingen kommer gå perfekt! Nu ska jag kolla klart Die Hard 4.0, sjukt bra film för övrigt!

  Ska bli otroligt roligt att göra Rebell tävlingsfin, men färgerna blir den här gången limegrönt och marinblått. Sen ska Ronja ha fjädrar i manen i sin klass xD

 


Av Systarna Ivarsson - 21 april 2011 18:51

Hästen gick perfekt idag med, lyssnade superbra på Ronja, hoppade som en gud, bjöd ordentligt på hindrerna och rusade inte iväg efter hindrerna heller. Jag hann inte fota något, var upptagen att ha lektion för Ronja xD Men imorn ska jag ju som sagt försöka fota lite :p

  Såhär var banan. Oxrarna hoppades på en åtta och hon hoppa rättuppstående med travbommen framför, sedan krysset och sedan rättuppstående igenom. Hon fick träna på vägar, och rida emellan en bom och ett hinder och sedan hoppa studsen. Det var ganska kul och Ronja och Rebell fick en bra känsla  Så nu taggar vi inför helgen!!!

          

Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards