hectorrebell

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Systarna Ivarsson - 17 april 2011 20:37

Hej på er. Vart lite stressande förut, Ronja ville dra och köpa glass så fock avsulta blogginlägget fortare än fort! Men träningen gick som sagt superbra! Har varit nästan 7 timmar totalt i stallet. Först tre timmar i morse, från 9- 12, då jag tränade osv. Sedan från 4- 8 nu i eftermiddag då jag skulle titta när lisa red en häst och lite sånt där. Sedan orkade jag inte cykla hem utan jag väntade till stallmötet vid ´sju. Så en heldag i stallet utan tvekan!

Imorn bär det av till mönsteråsgymnasiet, ska prata med syo:n där och kolla om jag kan byta till lärling butiksarbetare här. Hoppas det går, jag går helt enkelt fel linje. Så det blir nog bra om jag får byta. Dock blir det ingen hund om jag flyttar hem, kanske lika bra då jag inte villlämna den hemma hela dagarna. Så får köpa mer saker till Rebell helt enkelt xD hahaha det blir nog bra!

 

Min fina, fina älsking, bäst är vad han är!

 

Av Systarna Ivarsson - 17 april 2011 14:51

Vart iväg och tränat för pernilla idag, gick SUPERBRA!!! Herregud vad roligt det var, visst att han inte lyssnade i början och att han försökte smita några gånger, men jag red bra och han ställde upp och hjälpte till. Sitsen var bra för en gång skull och jag kunde rida ihop honom helt utmärkt. Kändes makalöst skönt att ha det passet i ryggmärgen inför lördag! :D Vi hoppade även lite, gick väldans bra det med, Pernilla tycker det är jättekul att träna oss, för hon ser sån utveckling hos både mig och ronja, och såklart rebell! Hon sa att jag rider mer dressyr i hoppningen än vad syrran gör, men det är väl förståligt med tanke på att jag är dressyrtant xD hahaha ne men Ronja är hoppryttaren i familjen och hon är redigt duktig. Nu ska jag dra och köpa glass, så vi hörs sen!!

 

Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards