hectorrebell

Alla inlägg under juli 2012

Av Systarna Ivarsson - 23 juli 2012 19:55

Idag var det träning på schemat och det gick jätte bra. Meningen idag var att jag skulle komma i rätt galopp efter hindret, så idag blev det inga höjder. Nu har jag också anmält mig till en tävling på öland den 12 aug, Åkerbo hästklubb heter stället. Jag ska hoppa 90cm clear round och 100cm två faser, någon mer som ska dit? :) Nu får ni en liten film från träningen idag hoppas ni tycker om den det är min pappa som filmat.


    

Imon ska jag bara skritta honom och så ska vi bygga bana tills på onsdag.

 

Av Systarna Ivarsson - 23 juli 2012 18:56

Ja, som min kära syster sa så är jag på Öland och jobbar, nämligen i Trollskogens servering, typ norra udden av Öland, så jag bor i Byxelkrok hos min mormor. Jag har i princip ingen kontakt med hästar, tyvärr, abstinensen är påtaglig för tillfället, och jag saknar Rebell så jag tror jag avlider snart! Vecka 32 åker jag äntligen hem, haha, trots att jobbet är ok och arbetskamraterna är bäst så vill jag verkligen hem just nu. Haha, låg och grät i natt av hemlängtan, har aldrig hänt innan!

Vad har hänt sen sist då?!

Jag har fyllt 18, och börjat festa som en liten galning, höhö...

Körkort har jag tagit, den 12 juni körde jag upp, klarade allt på första försöket!

Rebell och Ronja har debuterat 1 meter hoppningar, och är i full gång med tävlingar och träningar.

Jag och Rebell har debuterat L:B1 i dressyr, men det gick inget vidare, jag glömde en punkt i programet, fick inte riktigt med mig Rebell, han var trött och grinig, men så lågt som vi fick förtjänade vi inte, men senare fick jag veta att domaren hatar travare (överraskad? nej!) så den tävlingen har jag strukit ett stort fett streck över!

Rebell har bytt box till en med högre tak, han började äta på taket i sin gamla box, haha knäppa häst..

Ronja och Rebell har varit på ridläger igen, men det får hon berätta om själv!

Ja, det var väl det vi gjort så att säga, sen jag bytte blogg, en del av er kanske följt chevalaux, annars kan ni ju gå in där och läsa om ni vill :) http://chevalaux.blogg.se

Som sagt så har jag grov bildbrist, headern slängde jag ihop med det som finns på datorn, men Anna min kära vän ska göra en ny åt oss när hon får tid :D
Hoppas ni som hittat hit stannar kvar, för detta kommer bli bra!

//

 

Av Systarna Ivarsson - 22 juli 2012 21:20

Då min kära bloggvän Anna åker till australien i mars 2013, så börjar ajg smygstarta den här bloggen igen, som ska drivas ihop med min syster. Jag är kvar på chevalaux, men bloggar här också, ni hajar nog!

Så, välkomna tillbaka!


//Sofie

Av Systarna Ivarsson - 22 juli 2012 21:17

Hejsan alla glada människor Sofies syster här och Ronja heter jag om ni inte visste det. Ikväll kom jag och min syster överens om att jag ska blogga här och sofie kommer också blogga lite men vi får se hur myckket hon kommer blogga eftersom hon bloggar på chevalaux.blogg.se. Men jag ska blogga så mycket som möligt.


Så då ska jag berätta lite om mig. Jag är en glad och (oftast) snäll tjej. Jag fyllde 15 den 5 mars. Jag älskar sommaren.  Det är jag som hoppar Rebell men rider självklart dressyr också! Min tränare heter Pernilla och jag har aldrig träffat någon bättre elr snällare tränare.

På min fritid brukar jag rida elr hitta på något hemma elr vara med vänner. Det är allt jag kommer på just nu om det är något jag missat så får ni fråga. 


Imon så ska jag träna lite hoppning och på onsdag ska jag tävla. Sen åker jag till öland sen är det tävling igen den 12 augusti på öland . Det är det jag har planerat hittils men blir fler tävlingar för Rebell hoppar så underbart just nu så då passar man på;) 

Plus att jag saknar sosso så himla mycket saknar att ha någon att tetas med någon att skratta åt något dåligt skämt. För just nu är hon på öland och jobbar:( men snart så syns vi då ska hon få en bamse kram!:Dloveu<3 får väl bjuda på lite bilder så får ni se hur jag ser ut;)                  

Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards