hectorrebell

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Systarna Ivarsson - 10 juli 2011 13:06

Nu kommer ett utrustnings-inlägg, den här gången om tränsen vi använder. VI har fler men använder aldrig de, bland annat två med pullarnosgrimma och en med aschennosgrimma. Men dessa som sagt används väldigt sällan.


    Detta är mitt ena dressyrträns från Chetak. Riktigt härlig färg på det, passa den en bruna färgen på dressyrsadeln perfekt! Smala remmar, det gillar vi, men nosgrimman kunde varit bredare och pannbandet kunde varit roligare, men det kan jag nog fixa till? :p Används som sagt till dressyrsadeln. Fick tränset av morfar närjag hade hand om hans gamla fullblodssto.


    Mitt andra dressyrträns, från horsehead - Hööks. Gillar detta tränset otroligt mycket, som ni ser sitter nosgrimman i egna sidoremmar, så inget kan nypa hästen bakom öronen. Nackstycket är svängt och det gillar rebell! Även här kunder nosgrimman varit bredare, men men, man tar vad man har!


    Mitt svarta dressyrträns, använder knappt det längre dock. Har pelhambetter på det. Märket är Classic, fick med tränset med rebell när vi köpte honom. Pannbandet är inte tillhörande, det är köpt på hööks.

    Här är pannbandet till pelham tränset. Classic som sagt


      Ronjas hoppträns. Inget speciellt märke, det pannbandet som sitter på tränset är äkta swarowski stenar, det enda vi har. Nosgrimman fick med Rebell, satt på classictränset. Som sagt, ihopplock typ. Det blå pannbandet är det andra hopp pannbandet.


Där har ni de träns vi använder. :D

Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards