hectorrebell

Alla inlägg under juli 2013

Av Systarna Ivarsson - 4 juli 2013 11:46

I söndags flyttade vi rebell, bara över sommaren, då betet hemma på kvista inte räcker till. Så nu står han ute hos familjen Gustavssons stall på tokö med deras tre hästar Chezzie, Ludde och Uba. Ronja är ju ihop med yngste sonen Mathias så hans familj hade inget emot att vi också är där, trots att ronja inte är hemma ;)
Ganska skönt att vara på tokö, med tanke på att det bara är Gustavssons och min familj där, plus deras medryttare, så är det trevlig stämning, man kan lita på varandra, inget skitsnack, inga sura blickar, bara leenden. Lite halvtråkigt att det bara är över sommaren, men det finns bara tre boxar och istället för 1, 5 km som vi har till kvista har vi typ 1 mil till tokö. Det är nog enda nackdelen, haha. Och det faktum att Maria bakar så jäkla goda muffins, blir lätt att man hamnar borta hos dom efter stallet (a)
På ena bilden ser ni lite inne i stallet, litet och mysigt, lovely! Och på andra bilden är från en skrittur i tisdags, i solnedgången vid vattnet runt tokö, älskart'!
Ni lär få höra mer om stallet ;)
//sofie

Av Systarna Ivarsson - 4 juli 2013 11:29

Haha ja jisses, kanske vore dax att berätta allt som hänt den senaste tiden? Jobbar dock hela denna vecka, har hästen själv för ronja jobbar på öland och vilken dag som kommer höleveransen, på lördag är det tävlingsmöte och grillkväll i stallet och på söndag åker vi till öland och tävlar. En ok anledning till att jag inte uppdaterat kanske? Ska ta tag i det nu, men har ju halvtaskigt minne så minns inte allt som hänt men ronjas tredje placering i torestorp och ridtravarriks ska jag berätta om, min egen flytt och sommarstallet, och sen få igång en daglig uppdatering! Haha ja, lite grann att uppdatera er med, men det blir nog inte denna helg, men nästa vecka förhoppningsvis!
Tack för att ni stannar ändå :)
Kram
Sofie

Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards