hectorrebell

Alla inlägg under augusti 2011

Av Systarna Ivarsson - 5 augusti 2011 22:53

Nå vad tycker ni? är Rebell:

  Dressyrhäst?


eller..

  Hopphäst?


Passar han bäst i..

  I brunt läder?


eller i...

  i svart läder??


Jag skiter i vad ni tycker bäst om osv, jag vill veta vad ni tycker Rebell passar bäst i och som. Bäst motivering får en länk ;)


Av Systarna Ivarsson - 5 augusti 2011 15:13

 

Tio saker ni kanske inte vet om mig:


1. Jag har ridit sen jag var nio, alltså i 8 år, och dom första åren var jag livrädd för det mesta som vi gjorde på lektionerna. Det tog 2 år innan jag vågade galoppera. Men tackochlov försvann rädslan efter några år


2. Jag har en allvarligt och kronisk wiplashskada som sabbat hela nacken, ryggen, höfterna och axlarna. Muskler vid dessa kroppsdelar får inte syre som dom ska och jag har därför ofta väldigt ont.


3. Skadan har gjort min rygg sne, och jag har krympt tre cm. Jag har sne höft tack vare det och när jag rider är vänster stigbygel något hål kortare för att det ska kännas jämt.


4. Jag är livrädd för att göra bort mig, räknas som fobi, har fobi för spindlar och svårt för stora och trånga folkmassor.


5. Jag tycker det är väldigt jobbigt att ta mig hem själv sent på kvällar och nätter då jag är rädd för överfall.


6. Jag tar bättre hand om Rebell än om mig själv, och enligt min sjukgymnast och min mamma skulle jag förmodligen må mycket bättre om jag tog hand om mig själv lika bra som jag tar hand om Rebell. Men det orkar jag ju inte med, det vore som att ta hand om två Rebell ;)


7. Jag hatar timmerlastbildchauförrer då dom ofta kör väldigt slarvigt,fort, farligt och orsakar många olyckor.


8. Jag tycker inte så värst mycket om att festa, men ska jag festa ska det vara med många goda vänner och helst utomhus under sommaren.


9. Jag är frukansvärt svag för choklad och kan inte stå emot om någon bjuder mig. Anser även att choklad alltid hjälper mot dåligt humör ;)


10. Jag har sömnproblem och har haft sedan jag föddes. Har svårt att somna och om jag vaknar kan jag inte somna om. Jag sover oroligt, slänger iväg kuddar och river loss lakan. Jag pratar, snarkar, slåss, rivs och sparkas i sömnen.

Av Systarna Ivarsson - 3 augusti 2011 21:56

Idag gick det så mycket bättre!! Vi sammarbetade som det team vi är, vi hade kul liksom. Underbara Rebell<3 Vi red bara igenom programmet en gång idag, men vi träna mycket låg form innan och jag testade för första gången att galoppera utan stigbyglar, och det gick väldigt bra, över förväntan!

Det kommer så småningom massvis med bilder från olika träningar osv, men hinner inte riktigt med.

Imorn ska vi träna för Pernilla och på fredag ska jag, rebell och ronja ta oss bort till fältet och galoppa satan! Härligt att släppa kraven en stund<3

finaste hästen ever, jag älskar dig<3

  Jag vet, skänkeln är för långt bak, men ha lite respekt, det var första gången utan stigbyglar! Vi körde på vitt och blått idag (det är marin kant på schabraket)

Av Systarna Ivarsson - 3 augusti 2011 15:18

Never stop hoping,

Never stop fighting

and we will succeed

<3

   


Ridpasset igår gick åt helvete, vi stryker ett streck över hela dagen, idag tar vi nya dagar och fortsätter kämpa!<3


Presentation


Välkomna till vår blogg! Vi som skriver här är Ronja och Sofie, systrarna Ivarsson från en liten ort som heter Mönsterås. Vi äger tillsammans med mamma och pappa en Varmblodig travare, Hector Rebell. Hoppas ni finner våra liv intressanta, haha ;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards